Malatya’da bayramlaşma töreni camide yapılacak

Malatya’da bayramlaşma töreni camide yapılacak
A- A+

Malatya’da Ramazan Bayramı nedeniyle bayramlaşma töreninin bayram namazı sonrasında Kernek Karagözlüler Camiinde yapılacağı açıklandı.

 

Malatya Valisi Ersin Yazıcı, kamu kurum ve kuruluşlarına, meslek kuruluşlarına, siyasi partilere, dernek ve vakıflara gönderdiği yazıda,  “Ramazan Bayramını hep birlikte kutlamak amacıyla; Valiliğimiz, Büyükşehir Belediyemiz, Battalgazi ve Yeşilyurt Belediyelerimiz tarafından tüm Resmi Kurum ve Kuruluşlarımız, Sivil Toplum Kuruluşlarımız, Meslek Örgütlerimiz ve Aziz Vatandaşlarımızın katılımlarıyla 10 Nisan 2024 Çarşamba günü Kernek Karagözlüler Camiinde kılınacak Bayram Namazına müteakip saat 07.00'da bayramlaşma töreni gerçekleşecektir.” Dedi.

 

 

Vali Yazıcı’nın mesajında, “Bayramlar milli ve dini duygularımızın manevi esintisi altında örf, adet, gelenek ve göreneklerimizin uygulanıp sergilendiği, millet olma şuurumuzun somut münasebetlere dönüştüğü, birlik, beraberlik ve kardeşlik bağlarımızın kuvvetlendiği günlerdir. Bu münasebetle, dargınlıkların ortadan kalkmasına, barış ve hoşgörünün gönüllere yerleşmesine vesile olan Ramazan Bayramı, ilimizde de kutlanacaktır.” ifadeleri kaydedildi.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar