Malatya'da 2 Trafik Kazasında 13 Kişi Yaralandı

Malatya'da 2 Trafik Kazasında 13 Kişi Yaralandı
A- A+

Malatya’da meydana gelen 2 ayrı trafik kazasında 13 kişi yaralandı.

Malatya-Darende Karayolu’nun Akçadağ ilçesi Sarıhacı Mahallesi mevkiinde meydana gelen trafik kazasında  H.A.H. (57)yönetimindeki 44  AGD 337 plakalı otomobil ile  Kayseri istikametine doğru seyir halinde iken Sarıhacı Mahalle yolundan ana yola çıkan B.K. (65) yönetimindeki  44 NZ 348 plakalı otomobil ile çarpıştı.

Kazada sürücüler ile birlikte S.D. (34), S.A. (10), E.H. (3) ile N.K. (60) yaralandılar.

-Bahçeye uçtu

Malatya-Sivas Karayolu’nun Yeşilyurt ilçesi Kendirli Mahallesi mevkiinde meydana gelen trafik kazasında ise A.G. (24) yönetimindeki 35 AL 1087 plakalı otomobil ile Malatya istikametine seyir halinde iken, plakası alınamayan başka bir otomobilin hatalı dönüş yapması nedeniyle o araca çarpmamak için 20 metrelik yükseklikten şarampole yuvarlandı.

Kazada sürücü ile birlikte P.S. (20), M.G. (23), R.G. (23), S.G. (46), R.G. (24) ve Y.G. (2) yaralandı. 

Her iki trafik kazasında araçta sıkışan yaralılar Malatya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerince çıkartılarak ambulanslara teslim edildi. 

Yaralılar ambulanslarla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Turgut Özal Tıp Merkezine kaldırıldılar

Her iki trafik kazasında araçta sıkışan yaralılar Malatya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerince çıkartılarak ambulanslara teslim edildi. asında araçta sıkışan yaralılar Malatya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerince çıkartılarak ambulanslara teslim edildi. 

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar