Malatya ve 36 ilde 269 şüpheliye terör gözaltısı

Malatya ve 36 ilde 269 şüpheliye terör gözaltısı
A- A+

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır’da yasa dışı miting girişimi öncesi ve sonrasında gerçekleştirilen operasyonlarda, Malatya ile birlikte 36 ilde 269 şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Adana, İzmir, İstanbul, Diyarbakır, Malatya gibi büyükşehirlerin de yer aldığı toplam 36 ilde operasyonlar düzenlendiğini belirtti.

 Bakan Yerlikaya, “Operasyonlarda ise daha  önce taş ve molotof kokteyl atarak illegal sokak olaylarına katılan , üst düzey örgüt mensuplarıyla fotoğrafları tespit edilen, sözde tecridin kaldırılmasına yönelik eylemleri organize etmeye çalışan Bölücü Terör Örgütü (BTÖ) Üyesi 2️269 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.” bilgisini verdi.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar