İş İnsanı Rıdvan Mertöz Malatya'ya İkinci Okulu Yaptırıyor

İş İnsanı Rıdvan Mertöz Malatya'ya İkinci Okulu Yaptırıyor
A- A+

Malatya'da hayırsever iş insanı Rıdvan Mertöz tarafından yapılacak 24 derslikli okul için protokol imzalandı. Okulun inşaatına 60 gün içinde başlanıp, 18 ayda tamamlanması planlanıyor.

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesi Koyunoğlu Mahallesi'nde inşa edilecek 24 derslikli okulun yapımı için protokol imzalandı.  İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile RSM Elektrik Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı hayırsever iş insanı Rıdvan Mertöz ve eşi Elif Sevinç Mertöz arasında, Vali Seddar Yavuz’un katılımıyla protokol imzalandı. 

Törene ayrıca Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, İl Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır ve diğer yetkililer katıldı.

Vali Seddar Yavuz,  “Eğitim, milletimizin geleceğine yapılan en büyük yatırımdır. Hayırsever iş insanlarımızın desteğiyle, gençlerimize daha iyi bir gelecek sunmak için çalışmaya devam ediyoruz. Bugün imzaladığımız bu protokol, ilimizin eğitimine büyük bir katkı sunacak. Mertöz ailesine şükranlarımızı sunuyor, bu örnek davranışın diğer iş insanlarımıza da ilham vermesini diliyorum” dedi.

Okul 18 Ay İçinde Tamamlanacak

Protokol kapsamında, okul inşaatına en geç 60 gün içinde başlanacak ve inşaatın 18 ayda tamamlanarak eğitim-öğretime kazandırılması hedefleniyor. 

Hayırsever iş insanı Rıdvan Mertöz, daha önce de 2022 yılında Battalgazi ilçesi Çöşnük Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Rıdvan Mertöz Ortaokulu ile Malatya’nın eğitimine katkı sunmuştu.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar