İnönü Üniversitesi'ne KPSS ile personel alınacak

İnönü Üniversitesi'ne KPSS ile personel alınacak
A- A+

İnönü Üniversitesi, 52 hemşire pozisyonu başta olmak üzere sağlık teknikerlerinden diyetisyenlere, mühendislerden psikologlara kadar çeşitli pozisyonlarda toplamda 110 kişilik sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. 

Alımlar, KPSS (B) grubu puan sıralamasına göre yapılacak,  adaylar yazılı veya sözlü sınava girmeden değerlendirilecek.

İnönü Üniversitesi, çeşitli pozisyonlarda çalışacak sözleşmeli personel alımı için ilan yayınladı. Başvurular, 23 Eylül 2024 tarihinde başlayacak ve 07 Ekim 2024 mesai bitiminde sona erecek.

İnönü üniversitesi Rektörlüğü’nce yayımlanan Sözleşmeli Personel Alım İlanına göre; 52 hemşire, 11 Sağlık Teknikeri, 2 Fizyoterapist, 1 Diyetisyen, 1 Psikolog, 1 Yazılım Mühendisi veya Bilgisayar Mühendisi, 2 Büro Personeli, 1 Çözümleyici, Sistem Programcısı,  2 Programcı, 2 Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme alanında erkek teknisyen, 3 Erkek Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 30 Destek Personeli, 1 Odyolog ve 1 Kütüphaneci olmak üzere toplam 110 sözleşmeli personel alınacak.

Açıklamada, “Başvurular şahsen yapılacak olup, başvuru için istenilen belgelerin, İnönü Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Sözleşmeli Personel Bürosuna son başvuru tarihi mesai saati bitimine kadar teslim edilmesi gerekmektedir.”  denildi.

Söz konusu personel alımına yönelik ilk ilan 14 Temmuz 2024 tarihinde yayınlanmış ve rektör atanması süreci nedeniyle iptal edilmişti.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar