İki aracın çarpıştığı kazada 20 yaşındaki genç öldü

İki aracın çarpıştığı kazada 20 yaşındaki genç öldü
A- A+

Malatya’da araçların çarpışması sonucunda 20 yaşındaki genç ölürken, araç sürücüleri ise yaralandı. 

Ölümlü trafik kazası; Malatya-Ankara Karayolu Akçadağ ilçesi  Yeni Cezaevi Kavşağı’nda meydana geldi. H.K. (41) idaresindeki 10 PV 727 plakalı sayılı araç ile Ankara istikametine seyir halinde iken cezaevi kavşağına geldiği esnada aracının ön kısımlarıyla, cezaevi kavşağından dönmek isteyen Ş.Ç. (49) idaresindeki  23 AL 123 plakalı araca çarptı.

Kazada sürücüler ile birlikte Adem Güngör yaralandı. Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ambulanslar ile kaldırılan yaralılardan 20 yaşındaki Adem Güngör hayatını kaybetti.

Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar