Yeni Malatyaspor depremde ölen futbolcunu parasını halen ödememiş

Yeni Malatyaspor  depremde ölen futbolcunu parasını halen ödememiş
A- A+

Yeni Malatyaspor’un depremde enkaz altında kalarak ölen kaleci Ahmet Eyüp Türkaslan’ın alacağı olan miktarı halen ailesine halen ödemediği ortaya çıktı. Oysa kulüp yayınladığı taziye mesajında “Seni unutmayacağız güzel insan” ifadesini kaydetmişti.

6 Şubat depremlerinin ardından 2022-2023 sezonunda Spor Toto 1. Lig'den çekilen Yeni Malatyaspor, gelecek sezon da aynı yönde karar alınması için TFF’ye başvuruya hazırlanırken, kulüp de büyük bir vefasızlık örneği ortaya çıktığını yönetim kendisini kamuoyu ile paylaştı.

Yeni Malatyaspor Kulübü İkinci Başkanı Fırat Vuran düzenlenen basın toplantısın da takımın borcunun kapatılması için çeşitli görüşmeler yaptıklarını dile getirmiş ve futbolcu alacaklarını kamuoyu ile paylaşmıştı. 

6 Şubat depremlerinde enkaz altında kalarak hayatını kaybeden 28 yaşındaki kaleci Ahmet Eyüp Türkaslan’ın Yeni Malatyaspor’dan 403 bin TL alacağı ve bu borcun geçen süre içinde ödenmediği kaydedildi. Yeni Malatyaspor Kulübü İkinci Başkanı Fırat Vuran, “Rahmetli Ahmet Eyyüp’e (Ahmet Eyüp Türkaslan) 403 bin TL borcumuz var onu da kısa sürede vereceğiz.” dedi.

Enkaz altında kalması sonucu ölen kaleci Ahmet Eyyüp Türkaslan için Yeni Malatyaspor Kulubünün sosyal medya hesabından yapılan açıklama da, “Yeni Malatyaspor: Kalecimiz Ahmet Eyüp Türkaslan, meydana gelen depremde göçük altında kalarak, hayatını kaybetmiştir. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Seni unutmayacağız güzel insan” denilmişti. 

Kaleci Ahmet Eyyüp’ün eşi Kübra Türkaslan ise enkazdan sağ kurtarılmıştı.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar