Hayırsever İş İnsanı Ömer Ünsalan’a Vefa Belgesi takdim edildi

Hayırsever İş İnsanı Ömer Ünsalan’a Vefa Belgesi takdim edildi
A- A+

Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı Yönetimi, vakfın kuruluşu, yaşatılması ve bugünlere gelmesinde emek, destek ve katkısı bulunanlara takdim ettiği Vefa Belgesi faaliyetleri kapsamında yöremizin değerli hayırsever İş İnsanı Ömer Ünsalan’ı ziyaret ederek, vakfa ait vefa belgesi takdim edildi.

Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı Başkanı Dr. Hasan Hüseyin Şener ve vakıf bursiyerlerinden İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Öğrencisi Furkan Kurt ile birlikte Pütürge- Doğanyol Eğitim Vakfı gönüllüsü aynı zamanda Fatih-Mercan Mahallesi Muhtarı, hayırsever İş İnsanı Ömer Ünsalan’ı ziyaret etti.
Ziyarette hayırsever İş İnsanı Ömer Ünsalan’a Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı’na olan katkı ve desteklerinden dolayı Vefa Belgesi ile birlikte Vakfın ilk yayını olan 
"Gökyüzüne Dokunurduk Babik’te" adlı özel imzalı kitap takdim edildi. 
İş İnsanı Ünsalan’a "Eğitime destek kumbarası"  da teslim edildi.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar