Hurdacı Hırsızlığına 3 Tutuklama

Hurdacı Hırsızlığına 3 Tutuklama
A- A+

Malatya’da bir hurdacıdan kasadan 500 bin TL para ve 1 milyon TL değerinde de hurda çalan 4 kişi yakalandı. Polis yeleği ile birlikte yakalanan 4 şüpheliden 3’ü tutuklandı. 

Olay, Yeşiltepe’de Hoca Ahmet Yesevi Mahallesinde bulunan bir hurda dükkanında meydana geldi. İşyerindeki kasadan 500 bin TL  para ve dükkandan ise 1 milyon TL tutarında hurda çalınması olayını geniş çaplı olarak soruşturan Yeşilyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olaya karışan M.Y., S.Y., A.Ö. ve F.A. adlı şüphelileri yakaladı.

Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda çalınan bazı malzemeler ele geçirildi. Ele geçirilen eşyaların yanında 1 adet polis yeleği de bulundu. 

Soruşturmanın sonucunda adliyeye sevk edilen şüphelilerden , M.Y., A.Ö. ve F.A. tutuklanırken, S.Y. serbest kaldı. 

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar