Yeni Malatyaspor'da Durum Çok Karışık

Yeni Malatyaspor'da Durum Çok Karışık
A- A+

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde büyük yıkım yaşayan Malatya’da her şeyde olduğu gibi sporda da hayat durdu. 1.Lig’de yer alan Yeni Malatyaspor ligden çekilirken, geçen sezonda ligde mücadele edemedi.

TFF, sarı siyahlı takımın bu sezon 1.Lig’de kaldığı yerden devam etmesi kararını aldı ancak yönetim, ne transferin önünü açabilecek kaynağı üretebildi ne de ‘güven’ problemi nedeniyle destek bulabildi. Yeni Malatyaspor’da süreç istenildiği gibi ilerlemezken yönetim, bir kez daha ligden çekilme kararı aldı.

TFF’de bir önceki yönetim, Yeni Malatyaspor yönetimine olumlu cevap verirken, yeni yönetim başvuruyu kabul etmedi ve sarı siyahlı takımı fikstüre dahil etti. Gerek stat, gerek tesis, gerek futbolcu noktasında oldukça yetersiz olan kulüp, birde açamadığı transfer tahtası ile birlikte darboğaza girdi.

Fikstür çekiminde yer alan  Malatya ekibinde yönetim, ligden çekilme kararı aldı. Sarı siyahlı takım, ligden düşmemek için görüşmelerini sürdürürken, durumu netleşmedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan destek isteyecek olan yönetim, beklediği desteği bulamaz ve şartlar değişmezse takımı çekecek. Yeni Malatyaspor için TFF’nin kararı değişmez ve ligde yer almazsa takım 2.Lig’e düşecek.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar