Yeni Malatyaspor sahaya çıkmadan yenildi

Yeni Malatyaspor sahaya çıkmadan yenildi
A- A+

Trendyol 1. Lig'in ilk haftasında oynanması gereken Yeni Malatyaspor-Pendikspor karşılaşması, Yeni Malatyaspor’un sahaya çıkmaması nedeniyle tatil edildi. Pendikspor’un 3-0 hükmen galip ilan edilmesi bekleniyor.


Trendyol 1. Lig'in ilk haftasında planlanan Yeni Malatyaspor-Pendikspor karşılaşması, Yeni Malatyaspor’un sahaya çıkmaması nedeniyle hakem tarafından tatil edildi. Pendikspor, maç için Ümraniye Stadı’nda hazır bulunurken, Yeni Malatyaspor'un sahada yer almaması üzerine hakem maçı iptal etti. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu'nun Pendikspor'u 3-0 hükmen galip ilan edeceği bildirildi.


Yeni Malatyaspor, ciddi mali sıkıntılar nedeniyle oyuncu transfer edemedi ve TFF’den hiçbir oyuncuya lisans çıkartamadı. Maç öncesinde, karşılaşmanın İstanbul’a alınmasıyla ilgili olarak Pendikspor’un TFF’ye yaptığı başvurunun kabul edildiği öğrenildi. Ancak, Yeni Malatyaspor İstanbul’daki maça da katılmadı. Gelecek hafta Erokspor deplasmanındaki maça da çıkmaması beklenen Yeni Malatyaspor, üst üste iki maça çıkmadığı takdirde ligden ihraç edilerek TFF 1. Lig'den düşürülecek. Bu gelişmeler, kulüp için zor bir dönemin habercisi olarak görülüyor.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar