Yeni Malatyaspor Bolu'ya Kampa Gönderildi

Yeni Malatyaspor Bolu'ya Kampa Gönderildi
A- A+

Takımı alt yapı kadrosuyla oluşturan Yeni Malatyaspor, milli maç arası sebebiyle verilen bir haftalık arayı, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’in katkılarıyla Bolu'da kamp yaparak değerlendirecek. Sarı siyahlı takım,  kamp için yola çıktı. Yeni Malatyaspor, yaptığı açıklamada Başkan Sami Er'e desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Kulüp tarafından yapılan açıklamada, “A Takımımız yarın Bolu Kampında toplanmak üzere yola çıkmıştır. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sami Er’e vermiş olduğu desteklerinden ötürü teşekkür ederiz.” dedi.

Deprem felaketinin ardından bir buçuk sezon boyunca liglerde mücadele edemeyen Yeni Malatyaspor, bu sezon sahalara dönüş yapmanın zorluklarını yaşıyor. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından bu sezon için ligden çekilme başvurusu kabul edilmeyen takım, lige adapte olma sürecinde sıkıntılarla karşı karşıya.

Ligin ilk haftasında Pendikspor maçına çıkamayan Yeni Malatyaspor’un, ikinci hafta Esenler Erokspor karşılaşması da ertelenmişti. Üçüncü haftada Keçiörengücü’ne 1-0, dördüncü haftada ise Erzurumspor’a 3-0 mağlup olan takım, bu kamp sürecinde moral ve motivasyon kazanmayı amaçlıyor.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar