Vefa Zaman-4 Etkinliği düzenlenecek

Vefa Zaman-4 Etkinliği düzenlenecek
A- A+

Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı’nın kültürel ve sosyal dayanışma programlarından birisi Vefa Zamanı-4 etkinliği 29 Ocak Pazar günü gerçekleştirilecek.

Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı’nın İstanbul-Fatih’teki Ali Kuşçu Mahallesi At Pazarı Meydanı’nda bulunan kendi merkezinde 29 Ocak Pazar günü saat 14.00’te gerçekleştirilecek olan Vefa Zamanı-4 Etkinliğine Vakfın kurucu Üyelerinden ve emektarlarından kıymetli iş insanları Mehmet Conger, Ramazan Yıldız, Rıfat Türkeri’ye Vefa Belgeleri takdim edilecek. 

Vakıf üyesi ve davetliler ile vakıftan burs alan üniversite öğrencilerinin de katılacağı etkinlikte Prof. Dr. Naci Görür ve Prof. Dr. Remzi Akkök katılımcılarla sohbet edecekler.

Etkinlik katılımcılara yapılacak ikramın ardından sona erecek. 

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar