Vali Yazıcı Veda Ziyaretlerine Başladı

Vali Yazıcı Veda Ziyaretlerine Başladı
A- A+

Cumhurbaşkanı Kararnamesi ile Mülkiye Başmüfettişliğine atanan Vali Ersin Yazıcı, Malatya’da veda ziyaretlerine başladı.

 

Cumhurbaşkanı Kararnamesi ile Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Malatya Valisi olarak atanmış, Malatya Valisi Ersin Yazıcı ise Mülkiye Başmüfettişliği görevine getirilmişti. 

 

Vali Ersin Yazıcı, 2. Ordu Komutanı Korgeneral Metin Tokel ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Tuncay Altuğ’a, Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er'e 1. İdare Mahkemesi Bşk. Serkan Gürbüz ve Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Mete'ye veda ziyaretinde bulundu.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar