Vali Seddar Yavuz'dan Çiçek Hassasiyeti

Vali Seddar Yavuz'dan Çiçek Hassasiyeti
A- A+

Malatya Valiliği görevine 19 Temmuz Cuma günü başlayacak olan Vali Seddar Yavuz, kutlama amaçlı olarak gönderilecek çiçek gönderilmemesini, bunun yerine okul onarımlarında kullanılmak üzere açılan hesaba para yatırılmasını istedi.

Cumhurbaşkanı Kararnamesi ile Kocaeli Valisi iken Malatya Valisi olarak atanan Seddar Yavuz, Kocaeli’ne veda ederek bu kentten ayrıldı. Vali Seddar Yavuz, 19 Temmuz Cuma günü Malatya’da görevine başlayacak. 

Vali Seddar Yavuz’un göreve başlaması nedeniyle Valilik Makamı veya Valilik Konutuna kutlama amaçlı olarak gönderilecek çiçeklerin 6 Şubat depremleri sonrası İl merkezi ve ilçeler de hasar gören okulların onarımı için İl Milli Eğitim Müdürlüğünce açılan "Çiçek Bağış Hesabına" bağışta bulunulmasını istedi.

Malatya Valiliği tarafından çiçcek hesabı ile ilgili olarak şu bilgiler kamuoyu ile paylaşıldı;

“Milli Eğitim Müdürlüğü Okul Aile Birliği Hesabı 

Ziraat Bankası Turgut Özal Bulvarı Malatya Şubesi 

3500 9414-5043 ÇİÇEK BAĞIS HES.NO.

IBAN NO: TR95 0001 0021 6935 0094 1450 43”

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar