TOKİ İhalelerinin Malatya Firmalarına Verilmemesine Tepki

TOKİ İhalelerinin Malatya Firmalarına Verilmemesine Tepki
A- A+

Malatya İnşaat Müteahhitleri Derneği (MİMDER) Başkanı Mehmet Bülbüloğlu, son günlerde Malatya’daki TOKİ ihalelerinin neredeyse tamamının Elazığlı firmalara verilmesine sert tepki gösterdi. 

Bülbüloğlu, depremden etkilenen Malatyalı esnaf ve müteahhitlerin ihalelere davet edilmediğini, bunun da yerel ekonomiye olumsuz yansıdığını dile getirdi.


Bülbüloğlu, "Depremi yaşayan ve hâlâ etkisini hisseden buradaki esnaf, müteahhit ve inşaat malzemecisi, ihalelere dahil edilmiyor. Dışarıdan gelen firmalar ise alışverişlerini dahi bu şehirden yapmıyor. Bu konuda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile TOKİ Başkanlığı’ndan gerekli adımların atılmasını bekliyoruz" şeklinde konuştu.

 Başkan Bülbüloğlu, yerel firmaların korunması ve desteklenmesi gerektiğine dikkat çekti.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar