Malatya'da Bir Haftada 521 Olay Gerçekleşti

Malatya'da Bir Haftada 521 Olay Gerçekleşti
A- A+

Malatya Valiliği, 12-18 Ağustos tarihleri arasında il genelinde meydana gelen asayiş olaylarına ilişkin verileri kamuoyuyla paylaştı. Son bir hafta içerisinde toplam 521 olayın gerçekleştiği, bu olayların 458’inin aydınlatıldığı ve 65 olayın faili meçhul kaldığı açıklandı. Toplamda 577 kişi hakkında işlem yapıldığı belirtildi.

Valilik açıklamasına göre, son bir hafta içinde 81 bin 524 kişinin sorgulandığı ve 480 kişinin yoklama kaçağı çıktığı bildirildi. Polis ve jandarma ekipleri, 14 tabanca, 15 av tüfeği ve 3 kuru sıkı olmak üzere toplam 32 silah ele geçirdi. 

Ayrıca, 54'ü hapis cezası emriyle aranan olmak üzere  124 firari kişi yakalandı, yakalanan firarilerden 7'sinin 5 ile 10 yıl arasında hapis cezası bulunduğu kaydedildi. 

Narkotik suçlarla mücadele kapsamında ise 61 olayda 73 şüpheli hakkında işlem yapıldı, bunlardan 3’ü tutuklandı. Operasyonlar sonucunda 52 gram metamfetamin, 193 sentetik hap, 37 kilo 680 gram esrar, 9 kök kenevir, 230 Kannabinoid ve 195 gram Skunk ele geçirildi.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar