Beylerderesi'nde 1 Kişi Vuruldu

Beylerderesi Göleti mevkiinde sabah saatlerinde meydana gelen silahlı saldırıda, M.O. isimli şahıs yaralandı. Yaralının hayati tehlikesi bulunmazken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Beylerderesi'nde 1 Kişi Vuruldu
A- A+

19 Ağustos 2024 sabahı saat 05.30 sıralarında Beylerderesi Göleti mevkiinde bir silahlı saldırı olayı gerçekleşti. M.O. isimli şahıs, henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından tabanca  vurularak yaralandı. Olay yerine intikal eden sağlık ekipleri, yaralıyı hastaneye kaldırdı. M.O.'nun hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.


Olayla ilgili ifadesinde, M.O., saldırının kim tarafından ve nasıl gerçekleştirildiğini bilmediğini belirtti. 

Emniyet ekipleri , olayla ilgili tahkikata başladı. 

Soruşturma kapsamında olayın detayları araştırılıyor ve saldırganın kimliğinin tespit edilmesi için çalışmalar sürdürülüyor.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar