Suriye'deki 5.2 Büyüklüğündeki Deprem Malatya'da Hissedildi

Suriye'deki 5.2 Büyüklüğündeki Deprem Malatya'da Hissedildi
A- A+


Suriye’nin Hatay sınırında meydana gelen 5.2 büyüklüğündeki deprem, Malatya ve çevre illerde de hissedildi.


AFAD Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Suriye’nin Hatay sınırına yakın Hama kentinde, saat 23:56'da 5.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yerin 19.38 kilometre derinliğinde gerçekleşen deprem, Hatay başta olmak üzere Gaziantep, Malatya ve çevre illerde de hissedildi.


Deprem, Malatya'da kısa süreli paniğe neden olurken, yetkililerden yapılan açıklamalara göre herhangi bir can veya mal kaybı yaşanmadı. Bölgedeki sarsıntılar sonrası, vatandaşlar olası artçı depremlere karşı dikkatli olmaları konusunda uyarıldı.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar