Silahla Yaralama Olayının Şüphelisi Yakalandı

Silahla Yaralama Olayının Şüphelisi Yakalandı
A- A+

 Malatya’da konteyner kentte çıkan kavgada bir kişiyi silahla yaralayarak kaçan şüpheli ve olaya karışan ikinci şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Olay, 10 Temmuz günü Yeşilyurt İlçesinin Yaka Mahallesinde bulunan ve en çok olay yaşanan Samanköy Konteyner Kent içerisinde meydana geldi. Olayda tabanca ile ateş açılması sonucunda Enes P. Adlı şahıs yaralanmış, olaya karışan şüpheliler ise kaçmıştı.

Yeşilyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmada, tabanca ile ateş açan şüpheli M.Ş. olayda kullanmış olduğu tabanca ile yakalanarak gözaltına alındı. Olaya karıştığı belirlenen ikinci şüpheli olan M.Ş.’de tespit edilerek yakalandı.

Soruşturma devam ediyor.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar