Pütürgeliler Nilgün ve Gülçin Öğretmenlerini Unutmadı

Pütürgeliler Nilgün ve Gülçin Öğretmenlerini Unutmadı
A- A+

Pütürge ilçesinde 1976-1979 yılları arasında görev yapan 2 kadın öğretmen yıllar sonra geldikleri Pütürge ilçesinde eski öğrencileri tarafından onurlandırılarak Fahri Hemşehrilik Belgesi takdim edildiler.

Pütürge ilçesinde 1976-1979 yılları arasında görev yapan Edebiyat Öğretmeni Gülçin Kasar  ve Fizik öğretmeni Nilgün Şıralı uzun yılar sonra Pütürge ilçesinde yeniden bir araya geldiler. 

Uzun yılardan beri irtibatlarını kesmedikleri Pütürge’deki öğrencileri ve öğrenci velileri tarafından ağırlanan Edebiyat Öğretmeni Gülçin Kasar  ve Fizik öğretmeni Nilgün Şıralı, duygu dolu anlar yaşadılar.

İzmir’de yaşayan Gülçin Öğretmene ve İstanbul’da yaşayan Nilgün Öğretmene, Hasan Aytan’ın evinde organize edilen bir törenle Pütürge Derneği tarafından, Pütürge’yi ve Pütürgelileri unutmadıkları ve  iletişimlerini hiç bir zaman kesmediklerine teşekkür göstergesi olarak Fahri hemşehrilik Belgesi takdim edildi. 

Törende Fahri Hemşerilik Belgelerini Derneğin Kurucu Başkanı Yakut Tekdemir ve Derneğin Başkanı Rıfat Şen Edebiyat Öğretmeni Gülçin Kasar  ve Fizik öğretmeni Nilgün Şıralı’yı takdim ettiler.

Törende duygu dolu anlar yaşanırken, geçmişe dair anılar yeniden tazelendi. 

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar
Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

1 yorum yapılmış

  • Mehmet Hazat (3 ay önce)
    Bizim evde oturuyorlardı Ziraat dairesinin hemen üstündeki bina. Hocalarımın ellerinden öperim. Doç. Dr. Mehmet Hazar Düzce Üniversitesi Fen Ed. Fak. TDE Bölm. YTD ABD Bşk. Tel. 05352439168
    %100
    %0
    Yanıtla
Çok okunanlar