Şener, “Bundan sonra akli olarak yapmamız gerekenlere sıra gelmiştir”

A- A+

Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı Başkanı Dr. Hasan Hüseyin Şener, asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat 2023 tarihli Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra Malatya’daki depremzedelere yönelik başlatılan kampanyada toplanan malzeme ve yardımların yerlerine ulaştığını açıklayarak, sıranın akli yardımlara geldiğini söyledi. 

Dr. Şener’in yayınladığı mesajdaki ifadeler şu şekilde; “Bu deprem, bu felaket bütün milletimizin yüreğini kaza çevirmiştir. Bu enkaza bir an önce kaldırmak için sizlerin çok kıymetli yardım ve destekleri ile Pütürge -Doğanyol Eğitim Vakfı olarak bugüne kadar vicdani olan yardımların bir kısmını, vicdani diyorum, yerlerine ulaştı. Asıl bundan sonra akli olarak yapmamız gerekenlere sıra gelmiştir. Bu acıdan bugüne kadar gösterdiğiniz vicdanı, bundan sonra akli olarak gösterip daha düzenli, daha detaylı, nokta olarak ulaştırmak için elimizden gelen bütün organizasyon ve gayretleri göstereceğiz. Sizin destek, himmet, yardım ve dualarınıza her zaman için ihtiyacımız var. 85 milyon Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı birlik ve beraberliğini gösterdiği gibi, Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı’da özgül ağırlığı kadar , belki de daha fazlasını yapmaya çalışmıştır. Allah hepinizden razı olsun. Bundan sonraki eylemlerimiz için dualarınızı ve desteklerinizi bekliyoruz.”

Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı’nın Organizasyonu ile Malatya’ya 6 tır malzeme gönderilmiş ve bu malzemeler hiç yardım gitmeyen mahalle ve kırsal kesimdeki köylere götürülerek dağıtılmıştı. 

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar