Şehit Askerin Naaşı Malatya'ya Getirildi

Şehit Askerin Naaşı Malatya'ya Getirildi
A- A+

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde vatani görevini yaparken geçirdiği kaza sonucu şehit olan kahraman Mehmetçik Piyade Er Uğurcan Işık'ın naaşı Malatya'ya getirildi.  

Kaza, 22 Ağustos sabahı saat 09.00 sularında Akçay'dan Güzelyurt istikametine seyir halinde olan askeri aracın, aynı yönde seyreden bir otomobile çarpmasıyla meydana kaza sonucunda Malatyalı Piyade Er Uğurcan Işık şehit olmuş, araçtaki 11 asker ise yaralanmıştı. 

Şehit Piyade Er Uğurcan Işık'ın naaşı askeri uçakla Malatya Havalimanına getirildi. Şehidin naaşını karılama törenine şehidin ailesi ve yakınları, Vali Seddar Yavuz, 2. Ordu Komutanı Korgeneral Levent Ergün, 7. Ana Jet Üs Komutanı Tuğgeneral Hüseyin Sabri Akyol, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, siyasi parti temsilcileri katıldılar. 

Malatya Şehir Mezarlığı morguna kaldırılan şehit Piyade Er Uğurcan Işık, Şehir Mezarlığında  Cuma namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Şehir Mezarlığı Şehitliğinde toprağa verilecek.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar