Malatya'da 2 otomobilin çarptığı kadın öldü

Malatya'da 2 otomobilin çarptığı kadın öldü
A- A+

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde meydana gelen feci trafik kazasında 63 yaşındaki İnce Bilgili, yolun karşısına geçmeye çalışırken bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan yaşlı kadının üzerinden geçen başka bir aracın sürücüsü ise henüz tespit edilemedi.

Trafik kazası,  Malatya-Gölbaşı Karayolu üzerinde Doğanşehir ilçesinin Çığlık Mahallesi mevkinde yaşandı.  Y.P.D. yönetimindeki AD 407 LN yabancı plakalı otomobilin, Doğanşehir ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışan İnce Bilgili’ye çarpmasıyla meydana geldi. Çarpmanın etkisiyle kadının bedeni karşı şeride savruldu ve  başka bir otomobil üzerinden geçti. Her iki otomobilde durmayarak kaçtı. 

Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede İnce Bilgili’nin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Kaza yerindeki incelemenin ardından  kadının cenazesi otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. 

Kazaya karışan AD 407 LN plakalı otomobil, yapılan çalışmalar sonucunda bulunarak sürücüsü gözaltına alındı. 

Kaza da kadının üzerinden geçen diğer aracın sürücüsünü tespit etmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Soruşturma devam ediyor. 

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar