Sağlık Müdürü Berk'ten Doğanyol Toplum Sağlığı Merkezine ziyaret

Sağlık Müdürü Berk'ten Doğanyol Toplum Sağlığı Merkezine ziyaret
A- A+

Kubbedagi.com 

Sağlık İl Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Erhan Berk, Doğanyol Toplum Sağlığı ve Aile Sağlığı Merkezini ziyaret ederek yürütülen hizmetler ve çalışmalar hakkında bilgi alarak,  eksiklikler konusunda istişarede bulundu.

İl Sağlık MüdürüDr. Öğretim Üyesi Erhan Berk, Doğanyol Toplum Sağlığı ve Aile Sağlığı Merkezini ziyaret etti. Ziyarette ilçe de  sunulan sağlık hizmetleri hakkında bilgi alan Berk, eksiklikler ve yapılması gereken çalışmalar hakkında ise istişarede bulundu.

-Pütürge'de ziyaret 

Bu arada, İl Sağlık Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Erhan Berk, Pütürge 2 Nolu Acil Saglik Hizmeti İstasyonunu ziyaret ederek; İstasyonda sunulan Acil Sağlık hizmetleri hakkında bilgi aldı.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar