Pütürge'de yayalara öncelik etkinliği yapıldı

Pütürge'de yayalara öncelik etkinliği yapıldı
A- A+

Kubbedagi.com 

Ülke genelinde eş zamanlı olarak başlatılan 'Yayalara öncelik duruşu, hayata saygı duruşu' kampanyası kapsamında Pütürge İlçesinde de etkinlik gerçekleştirildi.

Yaya önceliği konusunda toplumsal farkındalığı en üst düzeye çıkarmak ve yaya önceliğine verilen önemi vurgulamak amacıyla Pütürge ilçesinde düzenlenen "Yayalara Öncelik Duruşu, Hayata Saygı Duruşu” uygulamasına Kaymakam Vekili Özgü Özen’de katıldı. 

Etkinlikte, Emniyet, Jandarma ve İlçe Milli eğitim Müdürlüğü görevlilerde hazır bulundu. 

"Yayalara Öncelik Duruşu, Hayata Saygı Duruşu" sloganıyla başlatılan kampanyayla trafik kazalarından kaynaklı can kayıplarının 2030'a kadar yüzde 50 oranında azaltılması hedefleniyor.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar