Pütürge'nin spor tarihinde bir ilk yaşandı

Pütürge'nin spor tarihinde bir ilk yaşandı
A- A+

Pütürge ilçesinde ilk defa düzenlenen Sabiha Gökçen  Bayanlar Bilardo Müsabakası sona erdi.

19 Mayıs Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Pütürge Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü tarafından; İlk Kadın Pilot Sabiha Gökçen adına düzenlenen Bayanlar Bilardo Müsabakası sona erdi.

İlçede yaşayan 17 bayan sporcunun katıldığı müsabaka  sporcular arasında büyük heyecan yaşattı. 

Pütürge Kaymakamı Ahmet Kasım Tecimen'in de  katıldı final müsabakasında Dilek Aslan birinci olurken,  Ayşegül Kaçmazer  ikinci  ve  Bircan Bulut ise üçüncü ü oldu. Şampiyonada da centilmenlik ödülü ise Özlem Erdoğan’a verildi. 

Tören sonrasında katılımcılar ve öğrencilerle  tek tek ilgilenen Kaymakam Ahmet Kasım Tecimen, şampiyonları ve müsabakada emeği geçen herkesi tebrik ederek, ilçedeki kültürle ve sportif etkinliklerin artarak devam edeceğini ifade etti. 

Pütürge Gençlik Spor İlçe Müdürü Hikmet Bucak;, müsabakaların dostluk, dayanışma ve centilmenlik ruhu içinde geçtiğini belirterek sportif aktivitelere daha fazla ağırlık göstereceklerini belirtti.

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar
Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar