Pütürge'deki Depremin Ardından Çelikhan Sallandı

Pütürge'deki Depremin Ardından Çelikhan Sallandı
A- A+

Malatya'nın Pütürge ilçesinde meydana gelen 4.4 büyüklüğündeki depremin ardından Adıyaman’ın Çelikhan ilçesinde 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, 7 km derinlikte gerçekleşti.

AFAD: Depremin Büyüklüğü 4.0

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından yapılan açıklamaya göre, Adıyaman’ın Çelikhan ilçesinde 18 Eylül 2024 tarihinde saat 03:22’de 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem 7 kilometre derinlikte kaydedildi.

Deprem Panik Yarattı

Gece saatlerinde gerçekleşen deprem, Çelikhan ve çevresindeki yerleşim yerlerinde kısa süreli paniğe neden oldu. İlk belirlemelere göre herhangi bir can veya mal kaybı yaşanmadı.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar