Bağımlılıkla Mücadele İçin Kurumlar Bir Araya Geldi

Bağımlılıkla Mücadele İçin Kurumlar Bir Araya Geldi
A- A+

Malatya’da, uyuşturucu ve madde bağımlılığı ile mücadelenin daha etkin bir şekilde yürütülmesi amacıyla "Bağımlılık ile Mücadele İl Koordinasyon Kurulu" toplandı. Malatya Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, bu kurulun amacı kurumlar arası işbirliğini sağlamak ve mücadele stratejilerini belirlemek.

Vali Yavuz Başkanlık Etti

Toplantıya Vali Seddar Yavuz başkanlık ederken, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Mete, Emniyet Müdürü Arif Çankal, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Jandarma Albay Tolunay Başer ve üniversite temsilcileri de katılım sağladı. Ayrıca, kamu kurum ve kuruluşlarından birçok il müdürü ve yöneticisi toplantıda hazır bulundu.

Kurulun Hedefi: Etkin Mücadele

Toplantıda, bağımlılıkla mücadelenin daha güçlü bir şekilde sürdürülmesi için atılacak adımlar ele alındı. Vali Seddar Yavuz’un başkanlığındaki toplantıda, tüm kurumların işbirliği içinde çalışmasının önemine vurgu yapıldı.

Malatya'da kurulun varlığı ilk defa duyuruldu. 

Malatya'da uyuşturucu suçundan tutuklananların sayısı ve yapılan operasyonlar bir önceki yıllara göre artış gösteriyor.  Malatya'd asadece geçen hafta uyuşturucu suçundan 22 şüpheli tutuklandı. 

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar