Pütürge'de İlk Defa Kadınlar İçin Bilardo Turnuvası Düzenlendi

Pütürge'de İlk Defa Kadınlar İçin Bilardo Turnuvası Düzenlendi
A- A+

Pütürge Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü tarafından 19 Mayıs Gençlik Haftası dolayısıyla; İlk Kadın Pilotumuz Sabiha Gökçen adına düzenlenen Bayanlar Sekiz Top Amerikan Bilardo Müsabakası ilgi gördü.

Pütürge ilçesinde kadınlara yönelik olarak ilk defa düzenlenen ve 17 sporcunun katıldığı müsabaka sporcular  arasında büyük heyecan yarattı. 

İlçe Kaymakamı Ahmet Kasım Tecimen ve İlçe Protokolü katıldığı açılışta kadın sporcuların bilardo performansı ilgiyle izlend6i.

Pütürge Gençlik Spor ve Gençlik Merkezi Müdürü Hikmet Bucak "Pütürge İlçemizde Nisan ayında düzenlemiş olduğumuz Erkekler Bilardo Müsabakasından sonra  Genç Kızların da bu yönde talepleri oldu. Bende bu talepleri görmezlikten gelemezdim.

Malatya'ya 80 kilometre  uzakta kırsal bir ilçe olmamız ve burada spor uzmanımızın olmayışı benim için bahane olamazdı.İstanbul Beykoz'da ki bir genç kızın spor faaliyeti olarak  ne hakkı varsa; Pütürge'li genç kız veya erkeğin de o hakkı olmalı ve kurumumun da misyonuda budur zaten bende bunun için çabalıyorum. Biz tüm bu müsabakaları personellerimin fedakarca çalışması;  İl Müdürlüğümüzün yardımları ve ilçemizin öz dinamikleriyle yani Kaymakamlığımızın koordinesinde ve özelliklede İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün katkıları  ile yapmaya çalışıyoruz. Bölgemizde ki diğer şehirleri bilmiyorum ama Malatya'da Bayanlar Bilardo Müsabakasını ilk defa Pütürge İlçemiz yapmaktadır” dedi. 

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar
Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar