Pütürge'de 19 Mayıs Coşkusu

Pütürge'de 19 Mayıs Coşkusu
A- A+

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Pütürge ilçesinde gerçekleştirilen törenle kutlandı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Kaymakam Ahmet Kasım Tecimen, Protokol üyeleri, vatandaş ve öğrencilerin katılımı ile coşkulu bir şekilde kutlandı.

İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan vekilinin konukları selamlamasının ardından; bando eşliğinde omuzlarında Türk Bayrağı taşıyan Lise öğrencilerinin alkışlar arasında tören alanına gelmesinden sonra bir öğrenci Kaymakam Ahmet Kasım Tecimen'e Türk bayrağının takdim etti. 

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hikmet Bucak’ın  günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından; tatürk'ün Gençliğe hitabesi ve Gençliğin Ata'ya cevabı okundu.

Şiirlerin okunması ve gösterilerin ardından Gençlik Haftasında düzenlenen yarışmalarda derece alan öğrencilere ödülleri verildi. 

Tören Halk Eğitim Merkezi tarafından tertip edilen Halk Konseri ile sona erdi.

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar
Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar