Pütürge ve Doğanyol'da 30 Ağustos Coşkusu

Pütürge ve Doğanyol'da 30 Ağustos Coşkusu
A- A+

Pütürge ve Doğanyol ilçelerinde, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıl dönümü coşkuyla kutlandı. Kaymakamlar, belediye başkanları ve protokol üyelerinin katılımıyla Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni gerçekleştirildi, şehit kabirleri ziyaret edilip dualar okundu.


Pütürge ve Doğanyol ilçelerinde 30 Ağustos Zafer Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı. Pütürge ilçesinde düzenlenen törene Pütürge Kaymakamı Tunahan Nas ve ilçe protokolü katıldı. Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasının ardından bayram coşkusu ilçede devam etti.

 Doğanyol ilçesinde de benzer şekilde, 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle Doğanyol Kaymakamı Ayşe Karaca Nas, Doğanyol Belediye Başkanı Hakan Bay ve ilçe protokolü, Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.


Her iki ilçede düzenlenen törenlerin ardından şehit kabirleri ziyaret edilerek dualar okundu. İlçe halkı, Zafer Bayramı'nın anlamını ve önemini bir kez daha derinden hissederek, şehitlere minnet ve saygılarını sundu.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar