Malatya'da Tren Kazası: 3 Ölü

Malatya'da Tren Kazası: 3 Ölü
A- A+

Malatya'da trenin çapa motoruna çarpması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi hayatını kaybetti.

Kaza, Battalgazi ilçesi Ağılyazı'nda meydana geldi. Tren yolundan geçmeye çalışan Orhan Acar idaresindeki çapa motoruna, Malatya'dan Elazığ istikametine gitmekte olan D33003 nolu yük treni çarptı.

Kazada, anne Leyla Acar olay yerinde hayatını kaybederken Orhan, Esma ve Muaz Acar, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan çocuklar Esma ve Muaz Acar'da doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Baba Orhan Acar'ın ise hastanede tedavisi sürüyor.

Olay yerine çok sayıda AFAD, UMKE, ambulans, itfaiye ve jandarma ekibi yönlendirildi.

Kazada yerinde TCDD tarafından konulan 'Burası hemzemin geçit değildir. Geçmeye çalışma geçmek tehlikeli ve yasaktır' yazısı dikkat çekti.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar