Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı'nın kumbaraları tutanak tutularak açılıyor

Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı'nın kumbaraları tutanak tutularak açılıyor
A- A+

Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı’nın eğitim faaliyetlerinde kullanmak üzere hayırseverlerin işyeri  ve ofislerine emanet bırakılan “Eğitime Destek Kumbaraları” tutanak tutularak açılıp teslim alınıyor.

Pütürge -Doğanyol Eğitim Vakfı’nın Eğitim Gönüllülerine emanet edilen “Eğitime Destek Kumbaralarına” vatandaşlardan da katkı ve destek sağlanıyor.

Vakfın Kurucularından  İş İnsanı Zeynel Aslan’ın ofisinde bulunan kumbara tutanak karşılığında Pütürge -Doğanyol Eğitim Vakfı Başkanı  Dr.Hasan Hüseyin Şener ve Vakıf Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Aslan’a teslim edildi.

Eğitim Gönüllülerinden Hüseyin Akyıldız’ın iş yerindeki kumbara da Vakıf Başkanı Dr. Hasan Hüseyin Şener ve vakıf bursiyeri Furkan Kurt tarafından açılıp tutanak tutularak teslim alındı.

Vakıf  Başkan Dr. Hasan Hüseyin Şener, “Eğitime gönül veren bütün hayırseverlere şükranlarımızı arz ediyoruz ve Allah sağlıklı bereketli işler versin “dedi.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

1 yorum yapılmış

  • Ziya Aksahin (7 ay önce)
    Allah herkesten razı olsun. Damlaya damlaya göl olur. Emeği geçen herkese teşekkürler.
    0
    0
    Yanıtla
Çok okunanlar