Hayırsever İş İnsanı Ramazan Tarı’ya Vefa Belgesi Takdim Edildi

Hayırsever İş İnsanı Ramazan Tarı’ya Vefa Belgesi Takdim Edildi
A- A+

Verdikleri destek ve katkılarla Pütürge  ve Doğanyollu gençlerin daha fazla burs alarak üniversite eğitimlerini görmesine vesile olan hayırseverleri unutmayan Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı, Hayırsever İş İnsanı Ramazan Tarı’ya vakfın Vefa belgesini takdim etti.

Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı Başkanı Dr. Hasan Hüseyin Şener, Vakıf Kurucularından Zeynel Aslan  ve vakıf bursiyerlerinden İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Öğrencisi Furkan Kurt ile  birlikte Eğitim Gönüllüsü Hayırsever İş İnsanı Ramazan Tarı’yı ziyaret ederek, destek ve katkılarından dolayı  Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı’nın Vefa Belgesi ile birlikte Vakfın ilk yayını olan "Gökyüzüne Dokunurduk Babik’te" adlı özel imzalı kitap takdim edildi.

Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı Başkanı Dr. Hasan Hüseyin Şener, verdikleri katkılarla yöre çocuklarının  daha fazla burs almasına vesile olan İş İnsanlarından Ramazan Tarı’ya teşekkür ederken, vakfın bursiyeri Furkan Kurt ise tüm bursiyerler adına İş İnsanı Ramazan Tarı’ya ayrıca teşekkür etti.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar