Pütürge – Doğanyol Eğitim Vakfı'ndan İş İnsanı Hasan Hüseyin Akın'a ziyaret

Pütürge – Doğanyol Eğitim Vakfı'ndan İş İnsanı Hasan Hüseyin Akın'a  ziyaret
A- A+

Pütürge -Doğanyol Eğitim Vakfı Başkanı Dr. Hasan Hüseyin Şener, beraberinde Vakıf Üyelerinden  Gündüz (Babik) Köyü Dernek Başkanı Şerif Akşahin ile birlikte İş İnsanı Hasan Hüseyin Akın'ı  işyerinde ziyaret ettiler.

Pütürge -Doğanyol Eğitim Vakfı Başkanı Dr. Hasan Hüseyin Şener ve Vakıf Üyelerinden Gündüz (BABİK)  Köyü Dernek Başkanı İş İnsanı Şerif Akşahin Hasan Hüseyin Akın'ı ziyaret ederek vakıfın çalışmaları revizeleri ve önümüzdeki süreçte faaliyete geçireceği konular hakkında bilgilendirerek sohbet ettiler. 
Vakıf Üyelerinden  Gündüz (Babik) Köyü Dernek Başkanı İş İnsanı Şerif Akşahin, Vakıfın Özel çizim KUBBEDAĞI tablosunu vakıf adına takdim etti.

Akın, "Vakfımız ve çocuklarımız için verdiğiniz emekler adına Allah sizlerden razı olsun. Her zaman vakfımız ve çocuklarımızın geleceği için destek konusunda buradayım. Zahmet edip buraya kadar gelip beni ziyaret etmeniz beni onurlandırdı. Hediyeniz için çok teşekkür ederim" dedi.

Dr. Şener, "Vakfımızın değerlerinden Hasan Hüseyin Akın amcamız elimiz ayağımız bizim için kıymeti çok büyük. Baba yadigarımız Hasan Hüseyin Akın amcamız her zaman varlığı ve desteği ile yanımızda Allah kendisine sağlık sıhhat versin " dedi.
 

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar