Pütürge – Doğanyol Eğitim Vakfı'ndan Dr. Hasan Erdoğan Aydoğan'a ziyaret

Pütürge – Doğanyol Eğitim Vakfı'ndan Dr. Hasan  Erdoğan Aydoğan'a ziyaret
A- A+

Pütürge- Doğanyol Eğitim Vakfı Başkanı Dr. Hasan Hüseyin Şener, Vakıf Üyesi İş İnsanı Cebrail Yorulmaz ile birlikte  İş İnsanı ve Doktor Hasan Erdoğan Aydoğan'ı ziyaret etti.

Dr. Aydoğan'a Pütürge- Doğanyol Eğitim Vakfına ve özelde şahsının eğitime verdiği destekler nedeniyle Pütürge- Doğanyol Eğitim Vakfı Vefa Belgesi,  Vakıf Başkanı Dr. Şener ve Cebrail Yorulmaz tarafından takdim edildi.


Eğitim ve günlük konular ile ilgili uzun bir sohbet gerçekleştiren Dr. Hasan Erdoğan Aydoğan, Vakıf Başkanı Dr. Şener  ve Cebrail Yorulmaz ile birlikte vakfın  Ramazan ayı iftar programları ve yenilikler ile faaliyetleri konusunda da fikir alışverişinde bulundu.

Almış olduğu Vefa Belgesinden dolayı çok memnun olduğunu dile getiren Dr. Aydoğan, "Her ne kadar Pütürgeli olmasam dahi Dr. Hasan Hüseyin abim vasıtası ile Pütürge-Doğanyol Vakfı ile tanıştım ve elimizden gelen desteği naçizane vermeye çalışıyoruz. Vakfınızın Vefa Belgesi ile ziyaretime gelmiş olmanız beni onurlandırdı. Hep birlikte memleket ayrımı yapmadan çocuklarımız için her dönemde şartlar ne olursa olsun el ele vermeliyiz. Ayağınıza sağlık” dedi.

Vakıf Başkanı Şener ise, "Meslektaşım kardeşim Dr. Erdoğan bey ile dostluğumuz uzun yıllardan beridir. Kendisinden Allah razı olsun. Her daim vakfımıza, çocuklarımıza katkısını sunmaktan geri durmadı. Yönetim Kurulu arkadaşlarım adına, vakfımız adına kendilerine teşekkür ediyorum. Varlığı bize güç veriyor ve onurlandırıyor" dedi.

Vakıf Üyesi İş İnsanı Cebrail Yorulmaz da,  "Vakfımız için çok ciddi emekler veren Vakıf Başkanımız Dr. Hasan Hüseyin abimden Allah razı olsun. Kendisi sayesinde bugün kıymetli bir büyüğüm ile de tanışmış oldum. Herkesin tek amacı geleceğe  ve çocuklarımıza katkı sağlamak. Beni de bugün bu güzel sohbete ve güne dahil etmesinden ötürü Dr. Hasan Hüseyin abime ve Dr. Erdoğan abime teşekkür ederim. Allah böyle güzelliklerde bir olmamız için çaba sarf eden büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin ” dedi.

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar
Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

1 yorum yapılmış

  • Cebrail Yorulmaz (2 ay önce)
    Harika ve bir o kadar da güzel bir gün geçirdiğim için çok teşekkürler sevgili abilerime
    0
    0
    Yanıtla
Çok okunanlar