Pütürge Doğanyol Eğitim Vakfı'ndan Doğanyol Kaymakamına Ziyaret

Pütürge Doğanyol Eğitim Vakfı'ndan Doğanyol Kaymakamına Ziyaret
A- A+

 

Pütürge Doğanyol Eğitim Vakfı Başkanı Dr. Hasan Hüseyin ŞENER ve Pütürge Doğanyol Eğitim Vakfı Malatya Genel Koordinatörü Bekir CONGER 19 EKİM Muhtarlar günü münasebetiyle  Doğanyol Kaymakamı Sayın Ayşe KARACA NAS hanımefendiyi makamında ziyaret ettiler.

Pütürge Doğanyol Eğitim Vakfı Başkanı Dr. Hasan Hüseyin ŞENER;
02.07.2024 tarih ve 32590 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan 01.07.2024 tarih ve 2024/87 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Doğanyol ilçesine atanan ve 26.07.2024 tarihi itibariyle görevine başlayan Kaymakam Sayın Ayşe KARACA NAS hanımefendiye hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Yeni görevin de başarılar dilekleri ileten Vakıf Başkanı ŞENER, Vakfımızın vizyonu ve misyonu ile çalışmaları hakkında bilgiler vererek sohbette bulundular.

 

19  EKİM Muhtarlar günü münasebetiyle Kaymakamlık makamında hazır bulunan  Doğanyol Mahalle Muhtarları Doğanyol Muhtarlar Derneği Başkanı Sayın Bekir CONGER ve Doğanyol Kaymakamı Sayın Ayşe KARACA NAS Hanımefendi Pütürge Doğanyol Eğitim Vakfı Başkanı Dr. Hasan Hüseyin ŞENER beye  hem çalışmaları ve deprem zamanındaki destekleri , hemde 19 EKİM Muhtarlar günü programına teşrifleri nedeniyle PLAKET takdim ettiler.

 

Pütürge Doğanyol Eğitim Vakfı Başkanı Dr. Hasan Hüseyin ŞENER ve Pütürge Doğanyol Eğitim Vakfı Malatya Genel Koordinatörü Bekir CONGER ile  Katılımcıların da sohbetleriyle devam eden anlamlı günün sonunda toplu fotoğraf çekimi ile ziyaret sona erdi.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar