Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı Yönetimi'nden Uzunkuru Derneği İstişare Toplantısına Katılım

Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı Yönetimi'nden Uzunkuru Derneği İstişare  Toplantısına Katılım
A- A+

Uzunkuru Köyü Derneği’nde düzenlenen istişare toplantısına  Dernek Başkanı Zeynel Erdoğan ve Yönetim Kurulunun davetine  Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı Başkanı Dr. Hasan Hüseyin Şener ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldılar.

Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı Üyelerinden Zeynel Erdoğan’ın başkanlığını yaptığı

Uzunkuruköyü Derneği İstişare Toplantısına Pütürge - Doğanyol  Eğitim Vakfı Başkanı Dr. Hasan Hüseyin Şener, Yönetim Kurulu Üyeleri Bayram Tilbaç, Vakıf Üyeleri Yeniden Refah Partisi İl Başkan Yardımcısı Bülent Ay, İş insanı Nuri Osman Karabulut, İş insanı Bülent Tokay, İş insanı Bilal Atabey, ve Doç. Dr. Bilal Çuğlan birlikte katılım sağladılar.

Uzunkuru Köyü Dernek Başkanı Zeynel Erdoğan’ın sunum ve konuşmalarının ardından 

Pütürge – Doğanyol Eğitim Vakfı Başkanı Dr. Hasan Hüseyin Şener,  Uzunkuru köyü Derneği ile birlikte ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik pilot bir projeden bahsederek dernek binasının hafta içinde kullanılmamasından dolayı o civardaki Uzunkuru Köylü,  Pütürgeli ve Malatyalı gençlerin envanterinin çıkartılıp, talepler doğrultusunda  Saz, İngilizce, Matematik kursları başta olmak üzere yapılacak projelere vakfın her türlü destek ve organizasyonu sağlayacağını ifade etti.

Pütürge - Doğanyol  Eğitim Vakfı’na  yardımlarda süreklilik sağlayan kişi ve kurumlara hediye edilmek üzere özel olarak çizimi yaptırılan özel  Kubbedağı Tablosu Uzunkuru Köyü Dernek Başkanı Zeynel Erdoğan’a Vakıf Üyesi Doç. Dr. Bilal Çuğlan tarafından takdim edildi.

Derneğin adına da Kubbedaği tablosu çizimi yaptırıldığı ve bir sonraki istişare toplantısında takdim edileceği kaydedildi.

Çiğköfte ikramının da yapıldığı istişare toplantısında katılımcılar karşılıklı olarak fikir ve düşüncelerini ifade ettiler.

Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı Başkanı Dr. Hasan Hüseyin Şener, “Vakfımız nezdinde Şahsım ve Yönetim kurulu arkadaşlarımı üyelerimizi davetinizden dolayı Sayın Zeynel Erdoğan, Cebrail Yorulmaz , Şahin Aksoy ve tüm yönetim kurulu ile üyelerinize de çok teşekkür ediyorum. Hep birlikte inşallah daha güzel günlerde bir arada olmak nasip olsun” şeklindeki dileklerini iletti.

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar
Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

1 yorum yapılmış

  • Cebrail yorulmaz (4 ay önce)
    Ziyaretiniz şahsım ve yönetimimiz ile köylülerimizi çok mutlu etmiştir .Her zaman başımızın üzerinde yeriniz vardır.Hoş safa geldiniz
    %100
    %0
    Yanıtla
Çok okunanlar