Pütürge - Doğanyol Eğitim Vakfı Yönetimi Malatya Tanıtım Günlerine Katıldı

Pütürge - Doğanyol Eğitim Vakfı Yönetimi Malatya Tanıtım Günlerine Katıldı
A- A+

Malatya Valiliğinin Destekleriyle (MADEF) Malatya Dernekler Federasyonu ‘nun organize ettiği ve Atatürk Havalimanın’da gerçekleştirilen 4. Geleneksel Malatya Tanıtım Günlerine  Pütürge - Doğanyol  Eğitim ve Vakfı Yönetimi de katıldı.

MADEF in daveti ile Pütürge - Doğanyol  Eğitim ve Vakfı Başkanı Dr. Hasan Hüseyin Şener, Yönetim Kurulu Üyeleri Bayram Tilbaç, Abuzer Karaman, Memed Keklik, Vakıf Üyeleri Yeniden Refah Partisi İl Başkan Yardımcısı Bülent Ay, İş insanı Nuri Osman Karabulut, Bülent Tokay, Bilal Atabey, Teluşağı Dernek Başkanı Yaşar Cevizci, Sakauşağı Dernek Başkanı Mustafa Hasar, iş insanı Mustafa Ayhan birlikte MADEF, Malatya Valiliği ve İnönü Üniversitesi stantlarını ziyaret ederek, teşekkür ve tebriklerini ilettiler.

Malatya Tanıtım Günlerine ziyaret eden  Eyüp Belediye Başkanı Deniz Köken, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir, Pütürge - Doğanyol  Eğitim ve Vakfı Başkanı Dr. Hasan Hüseyin Şener ile birlikte kısa bir sohbet ve istişarede bulundular. Vakıf Başkanı Şener, belediye başkanlarını Pütürge - Doğanyol  Eğitim ve Vakfı Merkezine davet eti.

İnönü Üniversitesi Rektör Yardımcısı  Prof. Dr. İbrahim Türkmen ile Pütürge - Doğanyol  Eğitim ve Vakfı Başkanı Dr. Hasan Hüseyin Şener, İnönü Üniversitesi’nde eğitim gören öğrencilerle ilgili olarak 6 Şubat depremleri öncesine istişare edilen, ancak durdurulan  projelerin yeni dönemde hızlı bir şekilde hayata geçirilmesi için istişarede ettiler.  

Dr. Şener,  “Bundan sonraki süreçte yapacağımız işler ve hayata geçireceğimiz projelerimizin herkes için hayırlara vesile olmasını dilerim.” dedi

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar
Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar