Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı Kurucu, Üye ve Gönüllerine

Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı Kurucu, Üye ve  Gönüllerine
A- A+

Hayırlı Günler ;
Vakfımızın Kıymetli Kurucuları ,üyeleri ve gönüllüleri,
Deprem münasebetiyle Malatya’mızdaki depremzede kardeşlerimize sizlerin desteği ile vakfımız düzenli aralıklarla el atmaya gayret ediyor.
9-13 Nisan arasında depremzede çocuklarımıza oyuncak, harçlık ve iç kıyafet ayrıca öncelik annelerinde olmak kaydıyla anne ve babalara iç giyim dağıtılmıştır.
Bu süreçte yaklaşık 2000 bacımıza 2 ay kullanacakları iç giyim verilmiştir- babalara daha az verilmiştir.
Sebep çadırkentlerindeki bütün çamaşırları askeri personel yıkayıp veriyor ancak bacılarımız kullandıkları çamaşırları EDEP-ten dolayı veremiyor. Şehir suyunun temiz olmamasından dolayı hijyen şartları iyi değil. Bu sebepten dolayı bacılarımızın sağlık durumunu kötü etkiliyor.
Bu iç kıyafetleri vakfımıza ayni olarak yardım eden hemşehrimiz olmayan gönüllü bir dostumuz bağışlamıştır. Bu konuda yardımı devam edecektir. Hepiniz adına teşekkür ediyorum.
Nakliye ve çocuklara harçlık ile birlikte dağıtılan çikolata- ikramların dışında nakit harcama olmamıştır.
Çadırkentlerdeki Askeri yöneticiler ile istişare halinde düzenli olarak çadırlar  gönüllü ve üyemiz olan bayanlar tarafından ziyaret edilip ihtiyaçları takdim edilmiştir.
Çadırkentteki çocuklarımıza yönelik rehabilitasyon ve eğitim çadırına PSİKOLOG SUBAY kardeşimizin talebi üzerine çocuklarımız için sandalye ve masa alınmıştır.
Rehabilitasyon eğitimine bizatihi vakfımızın gönüllüleri katılıp katkı vermişlerdir. Ayrıca 23-24-25 Nisan günleri gönüllü bayanlarımız ve koordinatörümüz Bekir Conger bey yine çadırkentlerde çocuklarımız ile etkinlik, harçlık zarfları ,annelerine ve çocuklarımıza küçük ama onlar için büyük anlam ifade eden bazı katkılarda bulunacaklardır.(Bunlar :iç giyim, diş fırçası, diş macunu, sıvı deterjan, hijyen malzemeleri, kız çocuklarımıza toka, küpe, ayrı bütün çocuklarımıza boyama kitapları, kuru ve pastel boyalar ayrıca oyun hamuru malzemeler verilecektir.)


NOT :  Mayıs ayı sonuna doğru bahçe-tarla işleri olan bacılarımıza terlik-şalvar-yazma(yemeni) tedarik edilip tek tek dağıtılacaktır.
Bu 3 ihtiyaç maddesi hususunda üretici olan siz değerli üyelerimizden katkı ve bilgi bekliyoruz. Ayni yardım yapacak olanlarda yine vakfımız ile iletişime geçebilirler.
Bu vesile ile desteklerinizden ve hayırlarınızdan dolayı Yönetim Kurulu olarak hepinize müteşekkiriz. Şimdiden bayramınızı kutluyor sağlıklı, huzurlu, bereketli günler diliyoruz.
Allah’a emanet olun

                            Pütürge /Doğanyol Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Adına
Başkan Dr. Hasan Hüseyin ŞENER

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar