Vali Şahin'den Bayram Tedbiri Uyarısı

Vali Şahin'den Bayram Tedbiri Uyarısı
A- A+

Vali Hulusi Şahin kamu kurum ve kuruluşlarına gönderdiği yazı ile Ramazan Bayramının huzur ve güven içerisinde geçirilmesini sağlamak amacıyla, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin korunması konusunda tüm kurumların gerekli olan tedbirleri alacaklarını kaydetti.

Vali Şahin imzası ile kamu kurum ve kuruluşlarına gönderilen yazı da şu ifadeler kaydedildi:

Ramazan Bayramının huzur ve güven içerisinde geçirilmesini sağlamak amacıyla, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin korunmasında üstün gayret ve şevk içerisinde çalışmakta olan güvenlik güçlerimize önemli görevler düşmektedir. Bu kapsamda; Ramazan Bayramı süresince genel güvenlik ve asayişin temini açısından İlçe Kaymakamlıkları, Malatya Büyükşehir Belediyesi, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ile diğer ilgili kamu kurum ve kuruluşlarınca gerekli tedbirler alınacaktır. Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi erişkin acil servisi ile kadın doğum ve çocuk acil servisinde yeterli sayıda sağlık personeli bulunduracaktır.”

Vali Şahin’in yazısında vatandaşların gerektiğinde arayabilecekleri telefon numaralarını ise şu şekilde kaydetti:

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar