Ölen gencin kendi kendini pompalı tüfekle vurduğu ortaya çıktı

Ölen gencin kendi kendini pompalı tüfekle vurduğu ortaya çıktı
A- A+

Malatya’da 21 yaşındaki gencin hayatını kaybettiği olay da, gencin kendi kendini pompalı tüfekle vurduğu ortaya çıktı. 

Olay, 16 Ağustos 2024 gün saat 22.30 sularında Yeşilyurt ilçesi İlyas Mahallesi Emirgan Caddesi’nde, bulunan 4 katlı apartman dairesinde meydana gelmişti. Olayda ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 21 yaşındaki Samet Karadağ, hayatını kaybetmişti.

Polis ekipleri olaydan sonra evde bulunan gençler tarafından apartmanın arkasına atılmış vaziyete 1 adet pompalı tüfekte bulmuştu.

Olay en başında bıçakla yaralama sonucu cinayet olarak görülmüştü. Ancak otopsi ve evde eğlenmek için bulunan gençlerin alınan ifadeleri ve detaylı incelemelerin ardından Samet Karadağ’ın bıçakla değil, pompalı tüfekle vurulduğu belirlendi.

Emniyet ekiplerinin inceleme ve soruşturma sonucunda evdeki gençler arasında çıkan arbede esansında Samet Karadağ’ın pompalı tüfeğin dipçiği ile karşısındakilere vururken, tüfeğin ateş alması sonucunda yakın mesafede karnından yaralandığı belirlendi. 

Emniyet ekiplerince gözaltına alınan 8 şüpheliden aynı zamanda ev sahibinin oğlu olan M.C.A. ile birlikte  D.P. ve Ö.F.K. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince cinayet suçundan değil, “Nitelikli yağma” suçlamasıyla tutuklandı.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma sürüyor. 

malatyayenises.com

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar