Nevzat Er ve Marmaratörler PDEV'e ziyaret etti

Nevzat Er ve Marmaratörler PDEV'e ziyaret etti
A- A+

İstanbul'un Eminönü ilçesinde 1984 – 1989 arası Kurucu Belediye Başkanı olarak görev yapan ve vefat eden Tahir Aktaş’ın İstanbul Fatih Cami’nde cenazesine katılan Pütürgeli olan Eminönü Belediyesinin son belediye başkanı Nevzat Er ve beraberindeki heyet Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfını (PDEV)  ziyaret ettiler.

Marmaratörler adı ile bilinen ilim ve fikir insanlarının da bulunduğu grubun ziyaretinde Pütürge-Doğanyol eğitim vakfının çalışmaları konusunda da bilgi sunuldu. 

Nevzat Er ve Marmaratörleri ağırlayan Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı Başkanı Dr. Hasan Hüseyin Şener, “Merhum Tahir Aktaş beye rahmet dostlarına sağlık ve selamet diliyoruz” dedi.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar