Müzeyyen Ertürk Aile Sağlığı Merkezi Açıldı

Müzeyyen Ertürk Aile Sağlığı Merkezi Açıldı
A- A+

Hayırsever iş kadını Müzeyyen Ertürk tarafından yapımı gerçekleştirilerek bağışlanan Aile Sağlığı Merkezi hizmete girdi.

Müzeyyen Ertürk Aile Sağlığı Merkezi, Battalgazi İlçesinin Sarıcıoğlu Mahallesinde hizmete girmesi nedeniyle bir tören düzenlendi. 

Törene  Vali Ersin Yazıcı, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Altın, İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Erhan Berk, kurum müdürleri, hayırsever iş kadını Müzeyyen Ertürk ve vatandaşlar katıldı.

Vali Ersin Yazıcı, “Malatya’ya, bu zorlu süreçte sağlık alanında katkıda bulunan Müzeyyen Ertürk’e teşekkür ediyorum. Zor zamanımızda bize uzatılan bir el vatandaşlarımız için büyük bir önem arz ediyor. Malatya olarak bu zor günleri hep beraber el ele atlatacağız. Birkaç yıl içerisinde çok daha iyi duruma geleceğiz. Bu memleket, bu millet, Müzeyyen Ertürk gibi hayırseverler olduğu müddetçe her zaman ayakta dimdik kalmaya devam edecektir. Böyle gönlü güzel insanların sayısını Rabbim artırsın.” dedi.

Müzeyyen Ertürk Aile Sağlığı Merkezi’nin, 4 hekimin hizmet verebileceği ve şuanda  ilk etapta 2 aile hekimi ile görev yapmaya başlayacağı ve  Sarıcıoğlu Mahallesinde ikamet eden yaklaşık 10 bin vatandaşa hizmet sunacağı kaydedildi.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar