Miniklere deprem tatbikatı

Miniklere deprem tatbikatı
A- A+

Pütürge Gençlik Merkezi tarafından 6 Şubat 2023 Depremi anma programı çerçevesinde Eğitmenler tarafından öğrencilerin deprem bilincinin arttırılması ve her zaman depreme hazır olunulması için görseller eşliğinde deprem tatbikat yapıldı.

Pütürge Gençlik Merkezi Müdürü Hikmet Bucak, “Daha önceden sivil savunma ve ilk yardım eğitimi almış olan personellerimiz öğrencilere deprem ile ilgili konu anlattı ve bilgilendirmeleri yaptıktan sonra uygulamalı olarak böyle bir tatbikat yaptık. Bu çalışmada ayrıca enkaz altında kalındığı zaman neler yapılması gerektiği ve ilk yardımın konuları anlatıldı. Öğrencilerimiz için çok faydalı bir çalışma oldu” dedi.

Bucak, “Deprem bölgesinde yaşıyoruz, küçük, büyük herkesin deprem konusunda bilinçli ve eğitimli olması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” ifadelerini de kaydetti.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar