Malatya'da tır şoförü 15 kilo uyuşturucu ile yakalandı

Malatya'da tır şoförü 15 kilo uyuşturucu ile yakalandı
A- A+

Malatya’da durdurulan bir tırda narkotik dedektör köpeği ile yapılan aramada aracın şoför mahallinde gizlinmiş vaziyette 15 kilo 700 gram Skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğünden verilen bilgiye göre; Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ile  İstihbarat Şubesi ekipleri  tarafından yürütülen koordineli çalışmalarda A.S.Ç. adlı şüphelinin kullanmış olduğu tır ile uyuşturucu maddesi götüreceği tespit edildi.

Narkotik dedektör köpeğinin de kullanıldığı operasyonda, narkotik köpeği tırın şoför mahallinde tepki verdi. Narkotik ekiplerince tırın şoför mahallinde yapılan aramada gizlenmiş vaziyette  37 paket halinde toplam 15 kilo 700 gram Skunk maddesi ele geçirildi.

Gözaltına alınan A.S.Ç., soruşturmanın ardından sevk edildiği Nöbetçi Malatya Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar