MHP heyetinin Doğanyol çıkarması...

MHP heyetinin Doğanyol çıkarması...
A- A+

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekilimiz Mehmet Fendoğlu beraberindeki heyetle ilçemizi ziyaret ederek incelemelerde bulundu. 

"Adım Adım 2023 - İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” temalı program kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekilimiz Mehmet Fendoğlu, MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, MHP MYK üyeleri Ömer Ekici, Eyüp Gönültaş  ve beraberinde kalabalık bir heyetle ilçemize gelerek MHP Doğanyol İlçe Başkanlığının düzenlediği toplantıya katıldılar.

Doğanyol Belediye Başkanı Hakan Bay ve Doğanyol ilçesi mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Fendoğlu, Doğanyol ilçesinde yapılan ve dönem içerisinde yapılacak olan çalışmalarla ilgili istişarelerde bulundu.

Resim
Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar