Malatyaspor ve Malatya Yeşilyurtspor haftayı galibiyetle kapattılar

Malatyaspor ve Malatya Yeşilyurtspor haftayı galibiyetle kapattılar
A- A+

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. Grup'ta mücadele eden Malatya Yeşilyurtspor, deplasmanda karşılaştığı Elbistanspor’u 8-0 yenerek liderliğe yükseldi. “O Sene, Bu Sene” sloganıyla sezona güçlü bir başlangıç yapan Yeşilyurtspor, aldığı farklı galibiyetle şampiyonluk yolunda iddiasını sürdürdü.

Maçın Golleri

Yeşil-beyazlı ekip, karşılaşmaya hızlı başladı ve rakip kalede üst üste tehlikeler yarattı:

  • 19. dakika: Selim Dağ, takımını 1-0 öne geçirdi.
  • 33. dakika: Serkan’ın sağ çaprazdan yaptığı güzel vuruşla skor 2-0 oldu.
  • 47. dakika: Selim Dağ, kendisinin ikinci, takımının üçüncü golünü kaydetti: 3-0.
  • 56. dakika: Serkan, bir kez daha sahneye çıkarak farkı 4-0'a getirdi.
  • 68. dakika: Hüseyin’in golüyle skor 5-0 oldu.
  • 74. dakika: Abdulkadir, penaltıdan attığı golle farkı 6’ya çıkardı: 6-0.
  • 79. dakika: Nizamettin’in golüyle durum 7-0'a geldi.
  • 83. dakika: Semih Ekmen, maçın skorunu belirleyen golü attı: 8-0.

Yeşilyurtspor Zirvede

Bu farklı galibiyetle Yeşilyurtspor, puanını artırarak liderliğe yükseldi. Takımın, sezon başında gerçekleştirdiği kulüp yapılanmasının meyvelerini topladığı ve bu sezon şampiyonluk hedefiyle emin adımlarla ilerlediği görüldü.

Taraftarlarını sevindiren bu galibiyetin ardından Yeşilyurtspor, önümüzdeki maçlar için moral depolarken Elbistanspor sahadan ağır bir yenilgiyle ayrıldı.

-Malatyaspor-Dersimspor: 2-1

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup'ta mücadele eden Malatyaspor, sahasında karşılaştığı Dersimspor’u 2-1 yenerek önemli bir galibiyet elde etti.

Maçta ilk gol, 61. dakikada Oğuzhan’dan geldi ve Malatyaspor 1-0 öne geçti. Dersimspor, 81. dakikada Doğancan’ın golüyle beraberliği yakaladı: 1-1. Ancak Malatyaspor, 86. dakikada yine Oğuzhan’ın attığı golle skoru 2-1’e getirerek galibiyeti kazandı.

Maçı Burak Yücetağ (Orta Hakem), İbrahim Bayram (1. Yardımcı Hakem) ve Yasin Emre Ceylan (2. Yardımcı Hakem) üçlüsü yönetti. 

Taraftarlardan Yoğun İlgi

Maç boyunca Malatyaspor taraftarları takımlarına büyük destek verdi. Yoğun katılımla adeta şölen havasında geçen karşılaşmada, Malatyasporlu futbolcular da taraftarlarına galibiyet hediye etmenin mutluluğunu yaşadı.

Malatyaspor, bu galibiyetle ligde moral bulurken, zirve yarışında iddiasını sürdürmeye devam ediyor.

malatyayenises.com

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar