Kaymakam Tunahan Nas’tan Pütürge Mahallelerine Ziyaret

Kaymakam Tunahan Nas’tan Pütürge Mahallelerine Ziyaret
A- A+

Pütürge Kaymakamı Tunahan Nas, ilçe genelindeki mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu, sorun ve taleplerini dinledi. Kaymakam Nas, ziyaretleri kapsamında şehit aileleri ve gazileri de yalnız bırakmadı.

Kaymakam Nas'ın ilk durağı, Sahilköy Mahallesi Kolu Mezrası oldu. Ağır hasarlı binaların yıkım sürecinin devam ettiği mezrayı inceleyen Nas, yetkililerden bilgi aldı. Ardından Köklükaya Mahallesi'ni ziyaret eden Nas, mahalle sakinleriyle bir araya geldi ve Şehit Ramazan Yeşiltaş’ın ailesini ziyaret ederek taziyelerini sundu.

Yamaç, Deredüzü, Bölünmez, Teluşağı, Uzunkoru, Erdemler, Arınlı, Meşedibi ve Aslankent mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Kaymakam Nas, halkın sorunlarını dinleyerek çözüm önerileri geliştirmek için görüş alışverişinde bulundu.

Aslankent Mahallesi'nde ikamet eden Kıbrıs Gazisi Bayram Erdoğan'ı ziyaret eden Nas, gazinin ihtiyaçlarını yerinde tespit etti. Esencik Mahallesi ziyaretinde ise vatandaşlarla bir araya gelen Kaymakam Nas, Şehit Jandarma Er Cemal Alkan'ın ailesini ziyaret ederek destek mesajı verdi.

Kaymakam Nas, ziyaretlerde vatandaşlara yönelik samimi ilgisini gösterirken, mahallelerin ihtiyaçlarına dair notlar aldı. İlçedeki sorunların çözümüne yönelik çalışmalara hız vereceklerini ifade eden Nas, “Vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Talep ve sorunların yerinde tespit edilerek çözüme kavuşturulması önceliğimizdir” dedi.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar